Saknar du noko på nettsida?

Vi vil at balestrand-il.no skal være ei nettside for heile idrettslaget. No når sida har vært oppe i snart eit halvt år, har nokon reagert på at det er mykje fotball på sidene. Grunnen til dette er at fotballgruppa har vært flinke til å levere innhald til nettredaksjonen. Det er leiarane/styret i kvar enkelt gruppe som må gjere eit initiativ for å få sine aktivitetar på nett.

I nokre høve kan nettredaksjonen gjera reportasjane - dette forutset at dei har tid, og at dei får vite om den aktuelle hendinga. Men om ikkje nettredaksjonen har tid, må gruppa sjølv sørge for å ta bileter og/eller skrive. Innhaldet kan då sendast til nettredaktøren (Jarle) post@balestrand-il.no, som vil publisere dette på nettsida så snart som råd. Vi oppmodar alle grupper om å sende sin aktivitetskalendar til nettredaksjonen, slik at denne kan gjerast tilgjengeleg for nettbrukarane. Tips og forslag til forbedringar av sida, kan også sendast vha. kontaktskjemaet.

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 3386586 besøk, sidan 18. juli 2005