Kristjan Ingi Nesse er klar for Balestrand

Foto:

Første forsterkninga er komen i boks. Kristjan Ingi er tilbake i blå drakt!

Fredag 4. desember kom gladmeldinga som mange har venta på. Kristjan Ingi er speleklar for Balestrand.

Med denne signeringa, er kabalen godt i gang for utforminga av spelarstallen for sesongen 2010. Kristjan Ingi har dei siste sesongane vore meir eller mindre fast på 3. divisjonslaget til IL Høyang. Han har no teke valet om å vende attende til moderklubben, og det er det mange som er glade for. Kristjan Ingi vil skrive under på ei treårskontrakt.

Overganspapira vert signert.

Trenarteamet håpar at laget kan få enda fleire forsterkningar før neste sesong sparkast i gong. I tillegg er det viktig at grunnstamma av laget frå 5. divisjon 2009 vert behalden. Klubben håpar at tilbodet for unge og talentfulle fotballspelarar vil verte så bra at dei vel å halde fram med i den blå drakta i åra framover.

Velkommen tilbake, Kristjan Ingi.

Skrive av: Geir H (04.12.09 - 18:33)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 3935252 besøk, sidan 18. juli 2005