Julebord

Foto:

Balestrand Idrettslag inviterar til julebord, fredag 27. november, for alle tillitsvalde.

For andre år på rad, og då er det vel ein tradisjon, inviterar idrettslaget til felles avslutning for alle som ulike verv i laget. Alle trenarar, oppmenn, gruppeleiarar, gruppemedlemmar, styret og domarar med fylgje har motteke invitasjon.

Førebels er om lag 40 påmelde, men det er plass til fleire. Dei som er i kategoriane over må sjekke mailen sin snarast.

Samankomsten i fjor var ein suksess, og det er kjekt å kunne gjere lit stas på dei som legg ned mykje tid for at andre skal ha det kjekt.

Årets trenar 2009, ALf M. Høyrem mottek blomar, diplom, og reisegåvekort av trenarkoordinator under julebordet i fjor.

Herrelaget (A-laget) avviklar sin avslutningsfest samstundes med dei tillitsvalde. Eigen invitasjon er sendt til spelarane.

A-laget møter i Villa Breim klokka 1800, medan dei tillitsvalde kjem til same stad klokka 1900. Etter program og utdeling av prisar, vert det julebordmat. Kvelden avsluttast med sosialt samver og dans til gruppa Shine som spelar for oss.

Velkomne!

Skrive av: Geir H (24.11.09 - 09:44)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 3935250 besøk, sidan 18. juli 2005