Kreklingen Stadion stengt i to veker

Foto:eirik thue

I samband med at det skal leggast nytt løpedekke rundt fotballbana, vert Kreklingen stengt for all bruk i to veker.

Ein har i lengre tid sett at det raude friidrettsdekket har vore i dårleg forfatning. Det har vore representantar frå leverandøren og sett på forholde, og dei er einige i at det må takast tak i før heile løpedekket vert øydelagt.

Prosessen skal ikkje kosta korkje kommune eller idrettslaget, då det her er snakk om ein reklamasjon.

Einaste haka med det, er at heile stadion, fotballbana og løpebana, vert stengt for all bruk i to veker fram over. Bana er allereie stengt i samband med opprydding og kosting. Frå måndag 20. juli skal sjølve arbeidet med legging av nytt dekke starte. Det er imidlertid veravhengig, og dersom det vert nedbør, vert tida bana er stengt forlenga.

Idrettslaget ber om at alle respekterar dette!

Skrive av: Geir H (17.07.09 - 14:25)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 3935930 besøk, sidan 18. juli 2005