Heimekampane lagt ut

Foto:eirik thue

Då er omsider terminlistene for dei ulike laga våre klare, og desse er no lagt ut.

Balestrand stiller med 6 aldersfastlagde lag i seriesystemet sesongen 2008. Lillejenter 11/12 og lillegutar 12 spelar 7'ar fotball, medan småjenter 13/14, smågutar 13/14, jenter 15/16 og gutar 15/16 spelar 11'ar. I tillegg er herrelaget med. Miniputtane vil vere med på fleire turneringar, men desse er ikkje setla endå.

Gå inn på "Arrangement" som ligg under "Aktivitetar" på venstresida på startsida. Der finn du alle heimekampane på Kreklingen Stadion. Lillejenter, lillejenter, småjenter og herrar spelar ein serie for heile sesongen. Smågutar, jenter og gutar spelar ny serie frå hausten av.

Då er det berre å ynskje velkomne til Kreklingen og mykje flott underhaldning utover våren og sommaren.

Først i elden er gutelaget som startar med heimekamp mot Vik no på torsdag 17. april klokka 1900.

Skrive av: Geir Harkjerr (16.04.08 - 14:13)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 3935325 besøk, sidan 18. juli 2005