Balestrand har fått 3 regionsmeistrar

Foto:Bekka Skaasheim

Balestrand kan no skilte med 3 regionsmeistrar i fotball.
Etter ein overlegen seier i Ålesund i helga fekk dei tittelen fullt fortjent i kampen mot bylaget Ulstein som er det beste bylaget i Møre og Romsdal.

Etter fleire helger med turneringar her i fylket mot Sunnfjord og Nordfjord, gjekk laget frå Sogn sigrande ut.

Dei skulle så møte det beste bylaget i Møre og Romsdal som var Ulstein.

Dei spelte to spanande kampar mot møringane, der den fyrste laurdag keld i Sunnmørshallen enda uavgjort 2-2.
Etter ein lang busstur, og nok også ein smule nervøse spelarar, var det ein jamnspelt kamp.

Sundag hadde spelarane hatt ei god natts søvn, smat god opplading til kampen, og stilte med ein heilt anna innsats.
Sogn var overlegne gjennom heile kampen, og vann fullt fortjent 4-0.

Dei tre Balestrendingane Lars Kjetil Nordeide, Eirik Skaasheim og Adrian Wolff Nesse spela begge kampane i heilheit, og gjorde svært godt inntrykk.

Det blir interessant å fylje utviklinga vidare til desse karane.

Foto:

Skrive av: Kjetil Nesse (15.01.08 - 21:20)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 4487486 besøk, sidan 18. juli 2005