Damelaget tapte 0-2 mot ?Ördal

Arkivfoto frå bortekampen mot ?Ördal
Foto:Geir Harkjerr

Fredag tok eit noko redusert damelaget imot damelaget frå Årdal. Gjestene kunne reise heim med siger etter scoring på corner etter 13 minutt i 1. omgang, og scoring på gjennomløp etter 35 minutt i 2. omgang.

Likevel var dette heimelaget sin kamp. I store deler av kampen sørga eit godt forsvar og midtbane for at gjestane ikkje var over midtbana. Framover pressa vi oss til sjanse etter sjanse men ballen ville ikkje i mål.

Blant anna hadde Kristina og Ingunn kvart sitt stangskot,   Frøydis og Bjørg var åleine med keeper og Silje la 12 gode cornerar som vi ikkje klarte å gjera oss nytte av.

Alt i alt gjorde alle jentene ein god innsats der dei viste at dette var ein kamp som dei ville vinne - og som burde vore belønna med siger.

Balestrand stilte med dette laget :
Linn -  Ragnhild - Heidi - Ann Kristin - Sandra - Silje T. – Ragnhild - Frøydis - Bjørg Kristine – Kristina – Anette

Banas beste:  Kristina Lodden og Anette Tonning Wichstrøm.

Skrive av: Svein Feidje (18.06.07 - 17:08)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 4487839 besøk, sidan 18. juli 2005