Invitasjon til Sogndal-Hamkam

I samarbeid med SIL-Fotball kan me no invitera alle BIL-medlemmer på gratis fotballkamp Sogndal-Hamkam 9.Juni.
Meld deg på snarast til knessen@online.no

INVITASJON SOGNDAL-HAMKAM                                                             Sogndal Fotball i samarbeid med Balestrand Idrettslag ynskjer å invitera deg til gratis kamp mellom Sogndal- HamKam laurdag 09 juni kl 16. Billettar til kampen får de ved å henvende dykk i billettluka på Fosshaugane Campus.Billettluka er merka ”Balestrandluka” Kom og sjå Oskar sine menn kjempe mot fjorårets tippeligalag HamKam. Sogndal Fotball har mange spennande ting knytta opp mot ein kamp.Middag for 89kr i Campus cafe, fruktkiosk, varm-matkiosk ,omvisning på campus, supportarbu og mange andre spennande ting. Sogndal Fotball har ei målsetting om å komme på topp 3 denne sesongen.Med nye trenarar og nokre spennande nye spelarar trur eg at me i år skal kjempa i toppen av Adeccoligaen.Så ta turen til Sogndal denne dagen og opplev topp fotball-underhaldning i ditt eige fylke. Stort opplegg utanfor Sogningen Storsenter frå kl 12 denne dagen.Send mail til knessen@online.no hvis du ynskjer å benytte deg av tilbudet om å sjå Sogndal gratis frå den nye hovudtribuna på Fosshaugane Campus. Svarfrist fredag 09 juni Bli med på jubelsesongen du og!  Fotballhelsing fråGeir-Inge HeggestadArrangementsjef Sogndal Fotballgih@sogndalfotball.noMob: 48 00 61 62  Kampen kan du sjå på den nye hovudtribuna på Campus heilt gratis.
Det er i tillegg mogeleg å kjøpe middag etc. før kampen.
Kvifor ikkje gjere dette til ein familiedag.

MELD DEG PÅ I DAG, OG SEINAST INNAN 6.JUNI.

Skrive av: Kjetil Nesse (30.05.07 - 21:21)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 4487149 besøk, sidan 18. juli 2005