Landslagspelarar til Balestrand

Foto:eirik thue

Rykta svirrar rundt i bygda, om at eit kjend fotballspelande par skal byrje på skule i Balestrand frå hausten av.

Førebels har ein ikkje lukkast å få bekrefta om dette faktisk er sant. Korkje skule eller spelarane sjølv har vore tilgjengelege for kommentarar.

Det ein veit, er at det skal vere snakk om ein spiss som spelar fast på gute U17 landslaget til Noreg. Han skal òg ha spelt kampar for U21 landslaget- Landslagstrenar Øystein Gåre har gjennom heimesida til NFF bekrefta at ein av spelarane er på veg til ein mindre kjend klubb på Vestlandet.

Når det gjeld den andre spelaren, så veit ein endå mindre om ho. Ho skal vere kjæraste med U17 spelaren, og ho skal ha debutert for det norske kvinnelege B-landslaget. Meir veit ein ikkje enda.

Då er det berre å vente i spenning. Kanskje kan både herre- og damelaget vente seg gode forsterkningar frå hausten av.

Skrive av: (01.04.07 - 10:19)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 4488650 besøk, sidan 18. juli 2005