Vre sponsorar

Balestrand Askvoll/holmedal 2 - 7 3

ingen ting sei p innsattsen
Foto:eirik

Tysdag kveld spelte A-laget siste seriekampen i år og synte at dei kan dette med å scora mål.

På ein kveld der regnet ausa i ned i strie straumar og berre kraftprodusentane
kan kosa seg,  fekk dei få frammøtte sjå eit lag som har vokse ein god del utover sesongen. Dei unge spelarane har fått erfaing i å spela på seniornivå og saman med dei ”litt” eldre syner dei til tider effektiv fotball.
Men i periodar slepp dei Askvoll/Holmedal inn i kampen og let dei scora 3 mål. Dette er faktisk 3 mål for mykje for når spelarane skjerpa seg og tok tak i kampen var dei klart betre enn Askvoll/H.

Dei som laga mål denne særs vaote fotballkvelden var;
Mohammed 4
Roy Kennet 1
Eirik 1
Arnstein 1

På ein slik vaote fotballkveld må ein elles gi ei honnør til dei karane som reiser rundt og er dommarar på kampane. Dette er ikkje noken godt betalt hobby, det blir mykje kjeft men dei stiller opp kamp etter kamp.

Mohammed har laga 16 ml og Arnstein 17 ml denne sesongen
Foto:jarle

Skrive av: jarle (29.09.05 - 22:30)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 4487449 besk, sidan 18. juli 2005