Atløy - Balestrand 1 ‚Äì 2

storscorar Menes, her i askjon mot Hyllestad
Foto:Lars Jonas

Seine haustkampar i 6. divisjon ”tek på” for noken og ein kvar

Når haustmørket sig nedover fjellsidene og det regnar hannkattar,blir eit kvart iherdig fotballhjarta sett på ein hard prøve.
Onsdag skulle A-laget spela bortekamp mot Atløy, med steingde vegar og ferjeruter som ikkje passa inn fekk oppmann Neset og resten av laget ei lita utfordring. Men med skyssbåt frå Askvoll til Atløy gjekk kampen som oppsett.
Atløy hadde vinden i ryggen i 1.st. omgang og gjekk til pause med 1-0 i protokollen. I 2. omgang var det balestrand sin tur til å ha vindkasta i ryggen. Med 10 mann sleit dei seg inn kampen og etter omlag 30 minutt lagar herr Menes mål med ryggen mot mål. Vår søkkvåte referent melder at målet vart scora med eit skikkeleg hælspark og når Mohammed laga mål nr. 2 nokre minutt seinare var kampen avgjort.

Mohammed lagar mål på bestilling
Foto:lars jonas

Skrive av: jarle (15.09.05 - 20:09)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 4487395 besøk, sidan 18. juli 2005