Klubbcup i friidrett på Kreklingen

Foto:Karstein Fardal

Eit første snev av sommar danna bakteppet då det første stemnet i klubbcupen mellom laga Syril, Vik og Balestrand vart avvikla på Kreklingen sist onsdag.

I alt var 131 utøvarar med i dei ulike øvingane ‚Äì av desse 63 frå Balestrand. Det er flott at så mange frå Balestrand IL deltok. Rett nok var det ein del i alderen 7 ‚Äì 9 år som var med . Desse aldersgruppene deltek ikkje i klubbcup-samandraget . Men på heimebane er det viktig at dei får prøve seg på løp og hopp.

Men -  me saknar likevel fleire gutar og jenter i alderen 13 år og oppover. Kanskje det er ein ide at alle dei aktive fotballspelarane i desse årsklassane av og til tek seg eit avbrekk i trening og kampavvikling og får seg litt allsidig erfaring frå friidretten!

Friidrettsgruppa vil rette ei takk til alle dei oppsette funksjonærane som stilte opp og gjorde friidrettskvelden til ei flott stund.

Poengutrekninga i første stemnet ser slik ut:

(alle som deltek får 1 poeng pr. øving. Deretter er plasseringspoenga 7 poeng for 1.plass ‚Äì deretter 5,4,3,2,1 poeng)

deltakarpoeng

plasspoeng

sum

Vik

Balestrand

Syril

Neste stemne i klubbcupen vert etter skulestart til hausten.

Minner om friidrettstreninga som er på bana onsdagane. Kanskje fleire fekk inspirasjon til å trene meir og delta også på andre stemne seinare i sesongen.

Viser til resultatlista som ligg under menyen aktivitetar - resultat klubbcup, og bilete som vart knipsa under stemnet.

Foto:Karstein Fardal

Skrive av: Karstein Fardal (29.05.05 - 17:39)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 4488665 besøk, sidan 18. juli 2005