BIL dunka Syril 14 - 2

Balestrand sitt lilleguttlag 12 år gjorde Syril til statistar, då dei dunka inn heil 14 mål mot eit tafatt lag torsdag kveld på Kreklingen.

I sesongpremieren til lillegutane 12 år, fekk me nok ein gong vise at me sannsynlegvis har det beste laget i indre sogn i denne årsklassen.
Syril kom til Balestrand nok fulle av forventningar, men reiste heim med mange tunge bekymringar.
Balestrand viste med sine 14 mål at Syril rett og slett er ein klasse under oss.

Balestrand var litt tunge i første omgang, og stillinga var 5-0 til pause.
Laget var tafatt, og fekk ikkje fart på spelet.
Allikevel var ledelsen komfortable, men me vait laget er gode for så mykje meir.

Etter kvilen var laget eit heilt anna, og i andre omgang måtte keeperen hente heile 9 ballar ut av nota, av desse var 1 laga av Syril`s eigen spelar.

Balestrandlaget viste gode takter etter kvilen, og me kan lova mykje morro med dette laget framover.

Målscorarar:
Reiner Kleive  4
Eirik Skåsheim 3
Arkan Fatah 3
Abdullah Fatah 2
Stian Midttun 1

Skrive av: Kjetil Nesse (12.05.05 - 20:38)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 4487135 besøk, sidan 18. juli 2005