Treningskamp lillegutt 93 mot lillegutt 94

Foto:Geir Harkjerr

Lillegutt 93 slo lillegutt 94 19-1 i ein treningskamp mandag kveld (18.04.05).

Dette var første treningskampen for gutar 94.
Kampen bar for deira del preg av dette, samstundes som det for fleire av spelarane på 94-laget var første gongen dei spelte  7-ar fotball på stor bane. Sjølv om motstanden blei for sterk og overgangen frå miniputt til lillegutt blei vel stor for mange, er det ikkje grunn til å hengja med hovudet. Det bur mykje fotball i laget og dei vil heilt sikkert hengja godt med når dei snart skal møta jamnaldrande i serien. I alle høve vann same laget mest alle kampane dei spelte som miniputtar i 2004.

Lillegutt 93 som ikkje stille fulltallig, var betre organisert og spelte til tider god fotball. Dei kjem heilt sikkert til å hevda seg svært så bra i serien.

Desse spelar på gutar 94.

Framme frå venstre:
Trygve Olav Feidje ‚Äì Endre Nikolai Offerdal  - Per ?Äki Kvikne ‚Äì Georg Nesse ‚Äì Kristoffer Lidal

Bak frå venstre:
Kjell Andr?® Bakken ‚Äì Christer Bale Foss ‚Äì Sondre Grønsberg ‚Äì Jørgen Nyborg-Christensen ‚Äì Kåre Andr?® Thue

Ikkje til stades: Andreas Langeteig og Nikolas Kråkum

Harald N. Offerdal, trenar lillegutt 94

Foto:harald offerdal

Skrive av: Harald Offerdal (19.04.05 - 19:58)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 4488670 besøk, sidan 18. juli 2005