Småjentene vann

Flott innsats gav seier til småjentene mot Hafslo

Så blei det nok ein seier da småjentelaget vant 3-2  mot Hafslo på bortebane  og for ein fantastisk kamp. Eg har fylgt desse jenter frå 1 klasse og har sett mange kampe, men ein kamp som denne må eg leite lenge etter. Erfaringa sei oss at Hafslo har eit bra lag og uavgjort mot desse ville me( trener og eg) vore nøgd med, men jentene meinte noe anna -nei da, der skulle kjempast til siste lite og litt til. Med Lars Kjetil som trener vart Arnborg Grinde, Vilde Thue og Silje Lerheim primært plassert i spiss, Wobke Leerink, Dagny B Arnadottir,  Lise May Sæle og Evita Ese i forsvar og dels på midtbane og Thea Kvikne i mål.

Arnborg, Vilde og Silje fikk spillet seg fram til utrolige mange sjansar i første omgang, men mål stolpene var i vegen – men Vilde fikk til slutt scora kampens første mål og 1 – 0 til Balestrand.  I forsvaret vart der kjempa og  med Lise – May og Wobke som måtte passe godt på en av Hafslo sine beste spiller klarte laget seg utroleg godt i forsvaret.  Ikkje mange motspillar kom gjennom og kom de endeleg igjennom – ja så var Thea der med sine utrolege  redningar.

Men mens Balestrand hadde 1 innbytter  mot Hafslo sine 5  måtte der jobbast heile tida og mot slutten av 1 omgang fikk Hafslo mål og me gikk til pause med 1:1.

I andre omgang starta laget noe ” sliten” men Evita fikk fart på laget med eit sterkt forsvar og fikk løpet seg til midtbanen og angrepet var i gang. Silje fikk løpet seg fri etter eit godt samspill med Vilde, Dagny og Arnborg, og fikk plassert den ball i mål og 2:1 til Balestrand.  I slutten av andre omgang og med ein noe ”sliten” gjeng fikk Hafslo mange sjansar, men Thea kastet seg både til høgre og venstre, så det vart ikkje lett å score på ho -  og med eit godt etablert forsvar fikk Dagny og Wobke sendt ballen til angrepet kor Arnborg scora eit flot mål og 3 – 1 Balestrand.

Men i de siste minuttar fikk Hafslo mål på et frispark og så vart det 3:2  og om ikkje spillarane vart nervøse ja så vart  Lars-Kjetil det, men han hadde god kontroll med klokka, og klarte å motivere spillerne til å yte maksimalt inntil dommaren kunne blåse kampen av.  Mykje ros til dykkar jenter og gratulerer så mye med kampen -  ei glede å sjå dere på banen.

Skrive av: Lotte Jørgensen (04.05.11 - 10:31)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 3935309 besøk, sidan 18. juli 2005