Fin avslutningsfest

Flott gjeng av gutar og jenter
Foto:

Jente- og gutelaget avslutta ein flott sesong med ei ein flott avslutningsfest på Ciderhuset.

Etter ein lang sesong med mykje trening, mange kampar, mykje moro, gode prestasjonar og glitrande resultat  - var det tid for tilbakeblikk og feiring. På Ciderhuset vart dei ei fin stemning med pizza og Balholmer. Vi kikka på bilde frå sesongen og såg glimt av gutekampen mot Kaupanger i vår som Kjetil Bakken TV hadde produsert for oss.

I tråd med laga sin grunnfilosofi vart det ikkje delt ut bestemannsprisar denne kvelden. Her er det laget og samhaldet som er styrken. Alle spelarane har bidrege og utvikla seg positivt gjennom sesongen. Difor vart det takka for sesongen med gullmedalje og ein lita oppsummering for kvar einskild spelar både på gute-og jentelaget.

Her er nokre glimt frå kvelden:

Jentegjengen

Støtteapparatet

Gutta i kroken

Nicolai med gull

Nikolai med "k"

Jentene

Gutane

PS  Ein del av spelarane kunne av forskjellige grunnar dessverre ikkje vere med på avslutninga .

Skrive av: Arne Abrahamsen (22.11.10 - 22:23)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 3943939 besøk, sidan 18. juli 2005