Bøen om hans menn kjem til Kreklingen

Foto:

Laurdag 10. april er det klart for treningskamppremiære for A-laget på Kreklingen.

Marius Bøe tek med seg sine beste menn og kjem til Kreklinge for å måle krefter med blå balestrendingane.

Balestrand har så langt spela tre treningskampar, og då alle på bortebane. Ein starta med 2-4 tap mot 4. divisjonslaget Gaular. Så vart det 2-2 mot Syril som òg spelar i 4. divisjon. Ein vann så 5-0 mot divisjonskollega Kaupanger 2.

No er det altså Kaupanger sitt første lag som vert motstandar, førstkomande laurdag klokka 1400.

Sjølv om det er ein treningskamp, så håpar ein på publikum finn vegen til Kreklingen for å sjå på. Det er òg kjekt at Marius vel å legge siste treningskampen for sitt lag til Balestand.

Vel møtt folkens til det ein håpar skal verte ein spenande og god treningskamp.

PS! Gutelaget spelar treningskamp mot Høyang i førekant av A-lagskampen. Gjer difor unna helgehandelen tidleg, og kom og sjå dei unge og håpefulle i aksjon òg!

Skrive av: Geir H (06.04.10 - 22:17)

Produsert av gang Interaktiv 2005 • 3943871 besøk, sidan 18. juli 2005